Logo

Ooely

FAQ

Product

Nee. Het is zoals Ford zei over zijn eerste auto: “Je kunt elke kleur krijgen, als het maar zwart is.” Of in ons geval: donkergrijs. Wij wilden een paraplu ontwikkelen die zo aantrekkelijk mogelijk zou zijn voor zoveel mogelijk mensen.
Wij streven ernaar om binnenkort meer stijlvolle kleuren aan te bieden. Maar nogmaals: we hebben veel vertrouwen in deze kleur, dus we beloven niets.
We proberen zoveel mogelijk duurzame elementen toe te passen bij het vervaardigen, het verschepen, de verpakking, de drukinkt of het gebruik van stickers, maar we zijn er nog niet. Omdat je naast deze robuuste paraplu geen andere meer nodig hebt, bewerkstelligen we in elk geval: minder afval, uitstoot en restproducten. Alle tips en suggesties op gebied van duurzaamheid zijn bij ons welkom, want we willen bijdragen aan een duurzamere wereld voor iedereen.
Ooely staat voor kwaliteitsproducten die stijlvol en functioneel zijn. Bij het vinden van een passende bedrijfsnaam hebben we gestreefd naar een woord dat internationaal makkelijk in het gehoor ligt en geen dubbelzinnige of negatieve betekenis heeft in gelijk welke taal.

Betaling

Je kunt betalen met Ideal, Creditcard en Klarna Nu

Ja, Ooely.com heeft een SSL certificaat, een codering die ervoor zorgt dat alle gedeelde informatie tussen de webserver en browser veilig en versleuteld is.

Verzending

U krijgt een Track& Trace nummer waarmee u de meest recente status van uw bestelling en verwachte aankomsttijd ten alle tijden kunt bekijken.

Controleer voor de meest recente status van uw bestelling het Track&Trace nummer dat u bij de bestelling gekregen hebt,

Als u niet thuis bent bij de eerste bezorgpoging, zal de bezorger een van de buren vragen het pakket aan te nemen. Als dat niet mogelijk is, laat de bezorger een Niet Thuis Bericht achter en/of ontvangt u een e-mail en neemt de bezorger het pakket mee terug naar het depot (distributiecentrum). Met het Niet Thuis Bericht kunt u via de GLS website of de GLS Customer Service kiezen uit diverse bezorgopties voor een tweede bezorgpoging. Treft de bezorger u bij de tweede bezorgpoging opnieuw niet thuis aan dan kunt u het pakket enkel nog afhalen bij een GLS PakketShop.

Retourneren

Voorwaarden voor retourzendingen:
Om ervoor te zorgen dat de goederen in aanmerking komen voor retournering, moet je ervoor zorgen dat:
• De goederen zijn gekocht in de laatste 30 dagen
• De goederen zich bevinden in de originele verpakking

We behouden ons het recht voor om naar eigen mening retouren te weigeren die niet aan de bovenstaande retourvoorwaarden voldoen.

Goederen retourneren

Je bent verantwoordelijk voor de kosten en het risico van het retourneren van de goederen naar ons. Je dient de goederen naar het volgende adres te sturen:

Cruquiuszoom 51, 2142 EW Cruquius

We kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor beschadigde of verloren goederen tijdens de retourzending. Daarom raden we een verzekerde en traceerbare verzending aan.

Voor nadere informatie raadpleeg ons retourbeleid

Wij vergoeden je uiterlijk 30 dagen vanaf de dag waarop wij de geretourneerde goederen hebben ontvangen. We zullen hetzelfde betaalmiddel gebruiken dat je voor de bestelling gebruikt hebt, en er zullen geen kosten in rekening worden gebracht voor een dergelijke terugbetaling.
Voor nadere informatie raadpleeg ons retourbeleid

Nee, bestellingen zonder de originele verpakking kunnen niet worden geretourneerd. Voor nadere informatie raadpleeg ons retourbeleid

Contact informatie

Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je nog vragen, opmerkingen, ideeën voor stijlvolle en functionele producten, of wil je de UnderCover in je winkel verkopen? Neem dan contact met ons op.
betaalproviders-ooely

Selecteer een Afleverpunt

Deze website maakt gebruik van cookies zodat u de beste ervaring op onze website krijgt. Cookie policy