Logo

Ooely

Verzend- en Retourbeleid

Uw bestelling wordt de eerstvolgende werkdag verstuurd en zal (binnen Nederland) meestal binnen 48 uur worden afgeleverd. Bestellingen geplaatst op vrijdag, zaterdag en/of zondag zullen op de maandag erna ingepakt en verzonden worden.

 

Status van uw bestelling
U kunt uw bestelling volgen middels het track & trace nummer op de verzendbevestiging van de pakketdienst, die u ontvangt zodra uw bestelling verstuurd is.

 

U heeft het recht om uw bestelling binnen 30 dagen zonder opgave van reden te annuleren.

De deadline voor het annuleren van een bestelling is 30 dagen vanaf de datum waarop u de goederen ontvangen heeft, of waarop een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het geleverde product in bezit neemt.

Om uw herroepingsrecht uit te oefenen, dient u ons op de hoogte stellen van uw beslissing door middel van een duidelijke verklaring.

U kunt ons op de hoogte stellen van uw beslissing via e-mail customerservice@ooely.com

Wij vergoeden u uiterlijk 30 dagen vanaf de dag waarop wij de geretourneerde goederen hebben ontvangen De te retourneren goederen dienen uiterlijk 100 dagen na aanschaf door ons terug ontvangen zijn om van deze mogelijkheid gebruik te maken. We zullen hetzelfde betaalmiddel gebruiken dat u voor de bestelling gebruikt heeft, en er zullen geen kosten in rekening worden gebracht voor een dergelijke terugbetaling.

Voorwaarden voor retourzendingen:

Om ervoor te zorgen dat de goederen in aanmerking komen voor retournering, dient u te zorgen dat:

  • De goederen zijn gekocht in de laatste 30 dagen
  • De goederen zich bevinden in de originele verpakking,
  • De goederen niet beschadigd zijn of slijtageverschijnselen vertonen.

We behouden ons het recht voor om naar eigen mening retouren te weigeren die niet aan de bovenstaande retourvoorwaarden voldoen.

Goederen retourneren

U bent verantwoordelijk voor de kosten en het risico van het retourneren van de goederen aan ons. U dient de goederen aan het volgende adres te sturen:

Ooely B.V., Cruquiuszoom 51, 2142 EW Cruquius

We kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor tijdens de retourzending beschadigde of verloren goederen. Daarom raden we een verzekerde en traceerbare verzending aan. We kunnen geen restitutie verlenen zonder daadwerkelijke ontvangst van de goederen of een bewijs van ontvangen retourlevering.

Contact

Als u vragen heeft over ons retour- en restitutiebeleid, dan kunt u contact opnemen via customerservice@ooely.com

Selecteer een Afleverpunt

Deze website maakt gebruik van cookies zodat u de beste ervaring op onze website krijgt. Cookie policy